BARRAMON
Sommerro
Mathallen
Vin
Kontakt
Pinxtos
1. TORSK 79,-
MED ØSTERSOPP, SPINAT, MANCHEGO OG TOMAT (H,G,F,E,M)
2.CECINA DE LEON (RØKT OKSESKINKE) 79,-
CHEVRE, PISTASJNØTTER, APRIKOS, CHILI, PÆRE OG GRANATEPLE (H,G,M,N)
3.ARGENTINSKE VILLREKER 69,-
SYLTET ARTISJOKK, SOLSIKKEKJERNER, AIOLI OG MANGO (H,G,SK,E)
4.INDREFILET 79,-
PIMIENTOS PADRON, IBERICO BELLOTA, FIKEN OG BRAVASAUS (H,G)
5. BOQUERONES (SILD) 59,-
ESCALIBADA, AIOLI OG GUINDILLA (H,G,F,E)
6. BAKT AROMASOPP 59,-
STEINSOPP OG KARAMELLISERT LØK (G,M,N)
7. ANDECONFIT 79,-
SYLTET RØDLØK, MED SHERRYBALSAMICO, EPLER OG TRØFFELMAJONES (H,G,E)
8.KARAMELLISERT ENDIVE 69,-
MANCHEGO, SERRANO OG TOMATMARMELADE (H,G,M)
9. LANGTIDSSTEKT SVINENAKKE 79,-
SYLTET RØDBETER, STEINSOPPMAJONES OG SOPP-DUXELLE (G,N,E,M)
10.KARAMELISERT CHEVRE 59,-
RØDLØK, MANZANILLA SHERRY, BLÅBÆR OG FIKEN (H,G,M)
11. BARRAMON CHORIZO 69,-
GULROTPURE, PIEMENTOS PADRON OG AIOLI (H,M,E)
ALLERGENER:
GLUTEN (G), SKALLDYR (SK), EGG (E), NØTTER (N), FISK (F) ,MELK (M)
Sommerro
Mathallen
Vin
Kontakt